Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Vlees en vis

Toen ik de eerste keer op IJsland kwam, aten ze daar op het platteland helemaal geen groente.

Toen ik de eerste keer op IJsland kwam, aten ze daar op het platteland helemaal geen groente.

Een enkele keer trokken ze een blikje doperwtjes open en die kreeg je dan koud op je bord. Soms aten we zoete (!) rabarbersoep, maar daar hield het indertijd (25 jaar geleden) wel echt zo´n beetje mee op. Zelfs de paarden aten zoute haring, die ze vrijwillig, maar met lange tanden verorberden. Net zoals de boer die groente moest eten. Liever hield hij het op lamsvlees of vis met aardappelen in boterjus.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers