Wie van zijn eten wil genieten, kan er maar het best zo min mogelijk bij nadenken.
Oei, dat klinkt heel onkritisch. Om niet te zeggen goedgelovig en manipuleerbaar. Gewoon maar gedachteloos genieten van wat er op je bord ligt? Nee zeg.
Gewoon lekker je bord leeg eten bij Van der Valk. – Foto: ANP
Wie van zijn eten wil genieten, kan er maar het best zo min mogelijk bij nadenken.
Oei, dat klinkt heel onkritisch. Om niet te zeggen goedgelovig en manipuleerbaar. Gewoon maar gedachteloos genieten van wat er op je bord ligt? Nee zeg.
Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.
Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang
Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen
Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten
Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.
Jeroen Verheul
Ton van der Scheer
Stan Verstegen
Peter Visser
Wekelijks up-to-date
Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.
Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers