Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Lidl maakt goede sier met groente – en waarom niet?

Het is knap hoe Lidl van gezond ‘fun’ weet te maken. En hoe de sector daar dan weer wat zuurs van kan maken.
Het op studenten gerichte pop up restaurant in Gent heet op zijn Vlaams: Straffe Kost. - illustratie: Lidl

Het op studenten gerichte pop up restaurant in Gent heet op zijn Vlaams: Straffe Kost. – illustratie: Lidl

Het is knap hoe Lidl van gezond ‘fun’ weet te maken. En hoe de sector daar dan weer wat zuurs van kan maken.

De Belgische sectororganisatie Boerenbond is niet te spreken over het popup restaurant dat Lidl in Gent heeft geopend. Dagblad de Morgen citeert een woordvoerder die het allemaal verre van duurzaam vindt dat hier voedsel voor dumpprijzen over de toonbank gaat.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers