Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

‘Hoge productie rabarber met een mooie kwaliteit’

Martin Peeters ging de dag voor Kerstmis ervan uit de oogst van de eerste partij gekoelde rabarber nog voor Nieuwjaar af te ronden.
Foto: Stan Verstegen

Foto: Stan Verstegen

Martin Peeters ging de dag voor Kerstmis ervan uit de oogst van de eerste partij gekoelde rabarber nog voor Nieuwjaar af te ronden.

Het koelen – in de koelcel, of in de open lucht als de buitentemperatuur laag genoeg is – dient om de pollen in rust te brengen. Vervolgens worden ze door bijstoken in vervroegde productie gebracht.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers