Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Glossy zet spruitkool op culinair voetstuk

‘Spruiten zijn niet langer een oubollig bolletje’, is de titel van een artikel dat de loftrompet steekt over spruitkool. Het verhaal is te lezen in de nieuwe culinaire glossy SMAAKmag.
Glossy zet spruitkool op culinair voetstuk

Glossy zet spruitkool op culinair voetstuk

‘Spruiten zijn niet langer een oubollig bolletje’, is de titel van een artikel dat de loftrompet steekt over spruitkool. Het verhaal is te lezen in de nieuwe culinaire glossy SMAAKmag.

‘Spruiten zijn bezig met een stormachtige comeback. In landen waar geen herinnering bestaat over tot snot gekookte groenten, zoals de Verenigde Staten, heeft spruitkool de status bereikt van superfood, vergelijkbaar met klassiekers uit de health-hoek als quinoa. In Nederland werken steeds meer topkoks met de spruit, vaak met andere groenten om zo een mooie balans van smaken te krijgen.’

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers