Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

‘Culinair uit je dak met tabasco en groente’

De toekomstige ‘hottest chef’ van Nederland moet het doen met groente. Kan het nóg wat hipper?
Foto: ANP

Foto: ANP

De toekomstige ‘hottest chef’ van Nederland moet het doen met groente. Kan het nóg wat hipper?

Tabasco is al sinds halverwege de 19de eeuw hot. Het is de naam die de Edmund McIlhenny, een Amerikaan van Iers-Schotse komaf, gaf aan de saus die hij eigenhandig had weten te brouwen uit allerhande pittige pepers. De pepers teelde hij op Avery Island, een ‘eiland’ midden in de moerassen van de Franstalige Cajuns in de Amerikaanse staat Louisiana.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers