Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Challenge horeca: plantaardig gerecht uit korte keten

Horeca in Zuid-Holland wordt uitgedaagd minimaal één gerecht uit de plantaardige korte keten op te nemen.

Laatst geüpdatet:

plantaardig gerecht korte keten

Samen met partner culinair platform Dutch Cuisine probeert de provincie gerechten van De Tuin van Holland op de menukaart te krijgen. Foto: Canva

Horeca in Zuid-Holland wordt uitgedaagd minimaal één gerecht uit de plantaardige-korteketen op te nemen.

Daaraan werkt de groene cirkel Tuin van Holland, een netwerk van organisaties op initiatief van provincie Zuid-Holland. Voor deze ‘horeca challenge’ kunnen chefs zich inschrijven om minimaal één gerecht van hun menukaart te verduurzamen en dan met name met plantaardig voedsel uit de korte keten.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers