Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Bietentelers trekken op naar Amsterdam

Wie nog trek heeft in rode biet moet opschieten: het Amsterdamse pop up restaurant Bar Bietstro R. de Rosa van de gezamenlijke Nederlandse bietentelers is alleen vandaag nog open.
Gastronomisch driegangenmenu met rode biet in de hoofdrol. - foto: De Bietenclub

Gastronomisch driegangenmenu met rode biet in de hoofdrol. – foto: De Bietenclub

Wie nog trek heeft in rode biet moet opschieten: het Amsterdamse pop up restaurant Bar Bietstro R. de Rosa van de gezamenlijke Nederlandse bietentelers is alleen vandaag nog open.

Gisteren kookte de bekende tv-kok Estée Strooker voor het eerst in de ‘bietstro’ aan de Boomstraat nummer 41 in Amsterdam. Het pop up restaurant met een driegangenmenu waarin de rode biet de hoofdrol speelt, opende gisteren en sluit vanavond weer. Alles om de rode biet te promoten bij de hippe stedeling.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers