Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Artsen en tuinders werken aan warme band

Heel veel mooie plannen op het Healthy Food Congress in Den Haag, om die eigenwijze consument toch maar aan zijn groentequotum te laten komen. Belangrijkste aansporing van artsen aan tuinders en vice versa: ‘Hou vol!’
De artsen op het Healthy Food Congress in Den Haag en op het gelijktijdige medisch congres Espen werden op weg naar de zaal goed herinnerd aan wat gezonder is dan wat dan ook. - Foto: Ton van der Scheer

De artsen op het Healthy Food Congress in Den Haag en op het gelijktijdige medisch congres Espen werden op weg naar de zaal goed herinnerd aan wat gezonder is dan wat dan ook. – Foto: Ton van der Scheer

Heel veel mooie plannen op het Healthy Food Congress in Den Haag, om die eigenwijze consument toch maar aan zijn groentequotum te laten komen. Belangrijkste aansporing van artsen aan tuinders en vice versa: ‘Hou vol!’

Niet zo veel tuinders, maar wel een hoop medici en zorgprofessionals, hoorden vrijdag 8 september hoe de groenteparadox zich nog steeds niet zomaar laat weerspreken. Hoe kan het dat voedsel, waarvan we allemaal weten dat het goed voor ons is, toch minder gegeten wordt per hoofd van de bevolking?

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Abonneer vanaf €20 per maand

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers