Alle 'Interview'-artikelen
Hier vind je een uitgebreide verzameling van 'Interview'-artikelen met de laatste trends en analyses. Lees meer achtergronden, interviews, marktanalyses en columns.
158 resultaten
Weergave:
Koolteler geeft prioriteit aan bodemgezondheid en wil naar emissiearme teelt van kool
Groenteteler Peter Appelman zet stappen op weg naar een residuvrije en emissiearme teelt van kool. Deelname aan een project van Agrifirm helpt hem daarbij.
KCB-directeur wil open blik over zelfkeur
KCB wil naar bedrijven open en duidelijk zijn over toezicht en zaken als zelfkeur. Welke rol krijgen bedrijven daarin na een evaluatie dit jaar? Teeltbedrijven komen ook steeds vaker in beeld bij KCB.
Aardbeienbedrijf maakt plaats voor huizen en natuur
Het aardbeienbedrijf van Ad en Piet van Kempen in Barendrecht is gestopt en maakt plaats voor woningbouw en natuur.
Thijs Jasperse: ‘Energiecrisis voor velen nog niet te overzien’
De energiecrisis brengt bedrijven in shock, met enorme effecten op de keten. Consultant Thijs Jasperse werpt zijn blik op de crisis en hoe de tuinbouw er daarna mogelijk uit ziet.
Hanno Pijl: ‘Overheidsbeleid gezond eten moet veel sturender’
De soepen die Unilever maakt of de paprika’s die tuinders telen, dat is een wereld van verschil.
Jolanda Heistek: ‘Greenport is stille kracht achter grote veranderingen’
Programmadirecteur Heistek wil niet alleen maar overleggen, maar ook dat er beweging en versnelling komt. Niet alleen binnen het tuinbouwcluster, maar ook met partijen daarbuiten.
Oma’s Soep: met resten groente ouderen helpen
Oma’s Soep produceert verse soepen en maaltijden, waarvan de helft van de winst gebruikt wordt om activiteiten voor eenzame ouderen te organiseren.
VVD-Kamerlid Peter Valstar: ‘Je kunt de glastuinbouw niet opeens van het gas afsluiten’
De tuinbouw krijgt de laatste tijd volop aandacht van de politiek. Dat is niet altijd positief. Zo is er discussie om de sierteelt komende winter af te sluiten van het gas. VVD-Kamerlid Peter Valstar vindt dat niet realistisch.
Antien Zuidberg (HAS): ‘Biodiversiteit moet bij eten gunfactor krijgen’
Hoe breng je voedingsmiddelen waarbij met de teelt een positieve bijdrage is geleverd aan de biodiversiteit op de juiste manier op de markt?
‘Geef die mooie Floriade een eerlijke kans’
“Het wordt hoog tijd dat we stoppen met zeuren en onze mooie Floriade een eerlijke kans geven”, zegt Jan de Boer.
Interview
Interview
Interview
Interview
Interview
Interview
Interview
Interview
Interview
Interview